Nabór – Certyfikowany Ekspert ds. Bezpieczeństwa Żywności
W związku z realizowanym projektem pt.: „Przyrodniczy MIT program dostosowania Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie do wyzwań Nauki 2.0” nr POWR.03.05.00-00-Z209/18 współfinansowanym ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Wiedza Edukacja Rozwój, Priorytet III Szkolnictwo wyższe dla gospodarki i rozwoju, Działanie 3.5 Kompleksowe programy szkół wyższych, Dział Nauki informuje o rozpoczynającej się rekrutacji na szkolenie pn. Certyfikowany Ekspert ds. Bezpieczeństwa Żywności dla studentów 4 ostatnich semestrów studiów pierwszego i drugiego stopnia (stacjonarnych i zaocznych) Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie.
Szkolenie obejmuje cztery moduły:
Moduł 1 – Auditor wewnętrzny HACCP – 16 godz.:
Moduł 2 - Pełnomocnik Systemu zarządzania Bezpieczeństwem Żywności ISO 22000 – 20 godz.:
Moduł 3 – Standardy Sieciowe IFS - 8 godz.:
Moduł 4 – Standardy BRC Food Defence - 8 godz.:
Ilość wolnych miejsc: 90 (6 grup 15-osobowych)
Liczba godzin zajęć: 52 godziny dydaktyczne
Grupa docelowa: studenci Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, którym do zakończenia kształcenia pozostały maksymalnie 4 semestry.
REGULAMIN REKRUTACJI I UCZESTNICTWA: (POBIERZ).
Wymagane dokumenty zgłoszeniowe (POBIERZ):
Załącznik nr 1 B - FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY;
Załącznik nr 2 B – OŚWIADCZENIE O SPEŁNIANIU WARUNKÓW UDZIAŁU W PROJEKCIE;
Załącznik nr 3 – KLAUZULA INFORMACYJNA;
Osoby zainteresowane szkoleniem zapraszamy do kontaktu z Biurem Projektów i Funduszy Działu Nauki – osoba odpowiedzialna: Pani Katarzyna Karwat tel. 81 445 66 78, katarzyna.karwat@up.lublin.pl (Rektorat, pok. 473).
Dokumenty zgłoszeniowe w wersji papierowej prosimy składać do Biura Projektów i Funduszy Działu Nauki (Rektorat, p. 473) do 31.03.2023 r.
Więcej informacji: szkolenie
Dokumenty projektowe:
Regulamin rekrutacji i uczestnictwa