0
0
:
0
0
:
0
0
A A A
Kierownik Zmiany Produkcji
Miejsce pracy:
Turek
Obszar:
Spożywcza, Mleko, nabiał, przetwory mleczne
Doświadczenie:
Forma zatrudnienia:
umowa o pracę
Oferta ważna do:
04.08.2025
Ogólne informacje o firmie

Mleczarnia „Turek” Sp. z o.o.

Mleczarnia Turek jest częścią międzynarodowej Grupy SAVENCIA – producenta i dystrybutora serów na całym świecie. Od kilkudziesięciu lat firma z pasją inwestuje w rozwój nowych kategorii i marek serów.  W Polsce znani jesteśmy z takich marek serów jak m.in.: Turek, Grand Blue, Kortos, Tartare

Główne zadania
  • Bieżąca realizacja wyznaczonego planu linii produkcyjnej z zachowaniem wymagań ilościowych i jakościowych
  • Nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesów produkcyjnych
  • Planowanie i organizacja obsługi maszyn, narzędzi i urządzeń kontrolnych zgodnie z harmonogramem
  • Optymalizacja pracy linii produkcyjnej, w tym bilans surowców i zużycie materiałów.
  • Współpraca z innymi działami firmy w zakresie zapewnienia surowców i środków potrzebnych do realizacji procesu produkcyjnego
  • Dbanie o przestrzeganie norm jakościowych, procedur bezpieczeństwa
  • Zarządzanie i organizowanie pracy pracowników na zmianie

 

Oferujemy
  • Stabilną pracę w międzynarodowej firmie, w której tworzymy żywność wysokiej jakości z zachowaniem zasad odpowiedzialnego biznesu
  • Umowę o pracę
  • Dostęp do specjalistycznej wiedzy oraz możliwość podnoszenia umiejętności i kwalifikacji zawodowych: szkolenia, kursy zawodowe, itp.
  • Pełne wdrożenie i wsparcie
  • Prywatną opiekę medyczną, akcje prozdrowotne, ubezpieczenie na życie na preferencyjnych warunkach
  • Paczki produktowe na święta
Wymagania

 

  • Wykształcenie wyższe, preferowany kierunek: Technologia żywności i żywienia człowieka, Biotechnologia
  • Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku: Kierownik Zmiany w przemyśle mleczarskim lub innym przemyśle spożywczym
  • Mile widziane doświadczenie w zawodzie serowara
  • Znajomość technologii mleczarskich oraz podstawowych aspektów maszyn mleczarskich
  • Znajomość procesów produkcyjnych oraz systemów jakości w branży spożywczej (HACCP, ISO, BRC, IFS)
  • Umiejętność zarządzania czasem i ustalania priorytetów
  • Umiejętność zarządzania zespołem i podejmowania decyzji
  • Gotowość do pracy w systemie zmianowym
  • Dobra znajomość pakietu Microsoft Office
  • Mile widziana komunikatywna znajomość j. angielskiego

Osoby zainteresowane stanowiskiem prosimy o przesłanie CV na adres rekrutacja@turek.com.pl

Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami. W zgłoszeniu prosimy o zamieszczenie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)”. Administratorem Danych Osobowych jest Mleczarnia Turek Sp. z o.o. z siedziba w Turku przy ul. Milewskiego 11, 62-700 Turek. Kandydat posiada prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania. Kandydat ma również prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie jego danych osobowych narusza przepisy RODO. Podanie danych w aplikacji o prace jest dobrowolne, ale niezbędne w celu uczestnictwa w procesie rekrutacyjnym. Wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych w ww. celach jest dobrowolne.