0
0
:
0
0
:
0
0
A A A
Staż w dziale zapewnienia jakości
Miejsce pracy:
Ujeździec Mały 80 55-100 Trzebnica
Obszar:
Przemysł
Doświadczenie:
Forma zatrudnienia:
staż
Oferta ważna do:
14.03.2025
Ogólne informacje o firmie

Jesteśmy innowacyjnym producentem wysokiej jakości wędlin, parówek i przekąsek białkowych, a także najpopularniejszą wśród konsumentów marką kabanosów w Polsce, z ponad 78% udziałem rynkowym w tej kategorii.

Mamy zakłady produkcyjne w trzech lokalizacjach oraz mozliwość odbywania ich w trzech lokalizacjach: Ujeździec Mały (okolice Wrocławia), Sowy (okolice Rawicza), Bielsko Biała.

Nasze produkty eksportowane są obecnie do 30 krajów świata na 3 kontynentach, w tym m.in. USA, Niemiec, Wielkiej Brytanii, czy Azji.

Od ponad 30 lat realizujemy misję naszej rodzinnej firmy, którą jest inspirowanie do mądrego odżywiania, żeby zmieniać życie na lepsze, w myśl idei – JESZ LEPIEJ, ŻYJESZ LEPIEJ.

Twój zakres obowiązków

 

Weryfikacja jakości produktów na obszarach produkcyjnych,

Wspieranie zespołu Kontroli i Zapewniania Jakości w analizowaniu przyczyn problemów jakościowych,

Śledzenie i analizowanie reklamacji produktowych,

Sporządzanie odpowiednich instrukcji oraz standardów, stanowiących główne elementy kontroli produkowanych przez nas wyrobów,

Tworzenie zestawień, sprawozdań, analiz i raportów, których celem jest ocena, czy nasze procesy działają poprawnie,

Przeprowadzanie wewnętrznych audytów jakościowych,

Prowadzenie szkoleń dotyczących jakości dla pracowników,

Współpraca z firmami świadczącymi usługi w zakresie tematyki jakościowej.

Oferujemy

 

Roczny płatny staż na umowę o pracę, z realną perspektywą awansu na stanowisko Młodszego Specjalisty/tki po ukończeniu stażu,

Wynagrodzenie w wysokości od 5300 zł brutto,

Wsparcie relokacyjne,

Bezpłatna stołówka, dofinansowana karta Multisport oraz prywatna opieka medyczna,

Bony i bogate paczki świąteczne,

Bilety na mecze Śląska Wrocław, Panthers i piłkarską kadrę Polski,

Program poleceń (od 1500 do 2000 zł netto za polecenie pracownika)

Nasze wymagania

 

Wykształcenie wyższe lub ostatni semestr studiów (mile widziane kierunki związane z technologią żywności [technologia mięsa] lub zarządzaniem jakością),

Znajomość norm ISO 9001, BRC, IFS systemu HACCP oraz polskiego i unijnego prawa żywnościowego,

Znajomość pakietu Office,

Umiejętność analitycznego myślenia,

Gotowość do pracy w systemie dwuzmianowym,

Gotowość do pracy w jednym z naszych zakładów.